Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op dranksoort
Zoek op druivenras
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaakprofiel
Zoek op flesinhoud
Zoek op prijs
Zoek op smaak

Wijnhandel-Slijterij Schoemaker, een begrip in de Achterhoek

Wat ooit begin 1900 is begonnen door de grootouders van de huidige eigenaar als dorpskroeg en kruidenierswinkel is in de loop der jaren uitgegroeid tot wijnhandel & slijterij waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Niet voor niets komt in alle uitingen de kreet:“Het leven is te kort, om slechte wijn te drinken” naar voren.

Dat is dan ook precies waar het allemaal om draait bij Wijnhandel-Slijterij Schoemaker. Uit alle bekende en gerenommeerde wijnstreken willen zij kwaliteitswijnen voeren voor een zo scherp mogelijke prijs. Om dit te kunnen bewerkstelligen is Willy Schoemaker in de tijd al begonnen met het direct importeren van de wijnen vanaf de wijnboer.

Inmiddels is een bestand opgebouwd van Wijnboeren binnen alle bekende wijngebieden in voornamelijk Frankrijk en Duitsland die door Wijnhandel Schoemaker hun wijnen exclusief voor de Nederlandse markt laten voeren. Tegenwoordig is dit ijzersterke eigen import assortiment steeds verder uitgebreid en treft men ook een ruime keuze aan nieuwe wereld wijnen aan.

Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.