Originele witte wijn met een verfijnde geur van perzik, rijpe appel en witte bloesem. Verfrissend, intens sappig en droog van smaak met een lichte amandeltoets in de finale. Prima geschikt voor bij de borrel, of te drinken bij lichte visgerechten en salades met schaaldieren.
Open, zacht, bloemen, kweepeer, honing, eetlustopwekkende zuren. Smakelijke partner voor gevogelte als kip, kalkoen of parelhoen.
Verrassende, frisse witte Loire van de zeldzame fié gris-druif uit Haut-Poitou. Heerlijk geurig, met frisse fruittonen van groene appel en iets buxus. De sappige, milddroge smaak zet rond en fris in en ontwikkelt zich evenwichtig en aromatisch. Prima aperitiefwijn en heerlijk bij frisse salades en visschotels.
Originele, oranje wijn met een expressieve geur van perzik, abrikoos, mandarijn, nootmuskaat en sinasappelbloesem. De smaak is vol en soepel met geel fruit en milde zuren. Elegante finale met een fijne bite.
Frisse witte wijn met een uitgesproken geur van granny smith, perzik en een verfijnde, toasty nuance. Vol, sappig en frisfruitig van smaak met een lichtromige structuur, een mooie eikentoets en een aanhoudende afdronk. Perfect bij stevige (vis)gerechten, zoals kabeljauw of zeebaars.
Delicate, ragfijne rode wijn met een subtiele geur van framboos, kers, sinaasappelschil en peper. Lichtvoetig en opwekkend in stijl met klein rood fruit en fijne tannines. De afdronk is verfijnd en licht kruidig. Heerlijk zo of bij pastasalade met gebakken aubergine, ratatouille, hartige taarten of jonge, harde kazen.
Bijzondere witte wijn met een verfijnde geur van grapefruit, limoen en vuursteen. Verleidelijk fruitig, mondvullend en fris-droog. Licht ziltig in de finale. Heerlijk om zo te drinken, of perfect om te combineren met fruits de mer en gegrilde visgerechten.
Italiaanse rode wijn met de geur van rijp fruit, iets karamel en milde kruiden. De volle, evenwichtige smaak past heel goed bij koude schotels, antipasti en kruidige pasta.
Griekse rode wijn van agiorgitikodruiven, met een aroma van kersen en bessen en een vleugje eikenhout. De smaak is soepel en fris: lekker bij (gegrild) rund- of varkensvlees.
Italiaanse rode wijn met een kruidig aroma en nuances van gekonfijt fruit. Pittige, krachtige smaak: lekker bij kruidige schotels zoals stoofgerechten of gegrild vlees.
Volle, sappige rode wijn met een verfijnde geur van rode bes, kers, cranberry, peper en laurier. Sappig en mooi hartig van smaak met puur kersenfruit, frisse zuren en notige tannine.
Na de buitengewoon succesvolle introductie van de alcoholvrije L’Arjolle Zéro’s is François Teisserenc blijven experimenteren met waardige alcoholvrije wijnalternatieven. Met de Equinoxe Zéro Rouge heeft François zichzelf opnieuw overtroffen. Waar hij zijn eerdere Zéro’s baseerde op de fraaie, fruitrijke Equilibre-wijnen, heeft hij voor deze rode Zéro de nog luxere, eikengerijpte Equinoxe als uitgangspunt genomen.
Droge witte wijn met een verfijnde geur van witte bloemen, appel, kweepeer, citroenschil en anijs. Intens sappig van smaak met mooie souplesse en milde zuren. Aanhoudende finale met rijp peerfruit, toast en amandel. Heerlijk bij lichte visgerechten, pasta met schelpdieren en mediterrane salades.
Fraaie witte Bourgogne met een verfijnde geurexpressie van rijpe appel, peer, perzik en rokerig eiken. Sappig en romig in smaak met geel fruit en een evenwichtige frisheid. De finale is aanhoudend met toast en fijne bitters van citroenrasp.
Bulgaarse rode wijn met de geur van bramen en bessen. De smaak zet vol en zacht in en eindigt evenwichtig, met een kruidige en fruitige afdronk. Volle wijn, prima bij licht gekruide schotels van vlees of wild.