Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op dranksoort
Zoek op druivenras
Zoek op herkomstgebied
Zoek op producent
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
Zoek op flesinhoud
Zoek op prijs
Zoek op smaak

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|

Reichsrat von Buhl Pfalz Sekt Prestige Spätburgunder Brut rosé 2013

Indrukwekkende, exclusieve rosé-Sekt van 100% spätburgunder (pinot noir) van de hand van niemand minder dan Mathieu Kauffman, voormalig wijnmaker van prestigieus champagnehuis Bollinger. Krachtige stijl, geschikt voor bij de maaltijd en voor in de kelder.

Reichsrat von Buhl Pfalz Sekt Reserve Brut

Elegante mousserende wijn uit Duitsland, met milde fruitige aroma's en licht toast. De smaak is zacht en fris en eindigt met een evenwichtige, aanhoudende afdronk. Lekker als aperitief of bij verfijnde amuses.

Perswijn
Perswijn:

Toast, brioche, noten, verleiding, elegant, goede zuren, mooi droog

Reichsrat von Buhl Pfalz Sekt Spätburgunder Rosé Brut 2018

Mousserende Duitse rosé, met een delicaat aroma van bloemen en fijn rood fruit. Zacht en fris van smaak. Uitstekend alternatief voor champagne: lekker als aperitief en bij fijne hapjes.

91
Parker
2016
The Wine Advocate: 91 punten

Medium-bodied, this is an intense and aromatic, well-balanced and very charming as well as vinous Rosé brut with a clear, fresh and precise finish.
9
Hamersma
2016
De Grote Hamersma: 9

Puntgave rijpe bosaardbeitjes, onberispelijke framboos, kerngezonde besjes en een milde mousse als voorganger. Van een kwaliteit die een sekt- gekte rechtvaardigt.
WineLife
2016
WineLife: 2 sterren

Loeistrak en loepzuiver, knisperend, ogenschijnlijk gereserveerd, maar dan opeens die ontdeugende knipoog in de lange afdronk. Spannende saignée-rosé.

Reichsrat von Buhl Pfalz Riesling Trocken 2021

Sappige Duitse witte wijn, met een bloemige en fruitige geur. Droog en verfrissend van smaak. Lekker als aperitief, maar ook heerlijk bij vis of schaal- en schelpdieren.

16
Jancis Robinson
2019
JancisRobinson.com: 16 punten

A delightfully fresh fragrance unites fine floral aromas with the scent of ripe yellow fruit. Creamy on the palate, more grapefruit than yellow fruit.

Reichsrat von Buhl Pfalz Weissburgunder Trocken 2021

Duitse witte wijn met de geur van bloemen, limoen en geel fruit. Pittig en frisdroog van smaak. Heerlijk bij zoetwatervis zoals forel, maar ook erg lekker bij schaal- en schelpdieren.

Reichsrat von Buhl Pfalz Deidesheimer Riesling Trocken 2020

Bloemig en fruitig, met nuances van limoen en geel fruit: zo ruikt deze Duitse witte wijn. De smaak: pittig en frisdroog. Heerlijk bij zoetwatervis zoals forel of schaal- en schelpdieren.

Perswijn
2019
Perswijn:

Bloemen, citrus, open, vuursteen, zacht en rins, goede zuren, milde zoettoon
15
Perswijn
2019
Perswijn: 15 punten

Abrikoos, kruidige bloemen, vuursteen, intens, goed fruit, pittige zuren
16,5
Jancis Robinson
2019
JancisRobinson.com: 16,5 punten

Stone fruit on the nose is complemented by a subtle herbal touch. On the palate, full bodied and truly dry, the stony theme not just carried by the fruit but also by minerality.
90
Vinous
2018
Vinous: 90 punten

There is a momentary midpalate sense of looseness, but things tighten up dramatically on a finish that leaves chalky, citrus-zesty, incisively peppery and pungently yet also coolingly herbal traces.

Reichsrat von Buhl Pfalz Spätburgunder Trocken 2017

Elegante Duitse rode wijn met de verfijnde geur van kruiden en kersen. De frisse en zachte smaak combineert goed met gevogelte, niet al te zware stoofschotels, parelhoen of fazant.

15,5
Perswijn
2016
Perswijn: 15,5 punten

Fruitig en kruidig, leer, tabak, zacht, sap, vrij stevig, zuren, tannine
15
Perswijn
2015
Perswijn: 15 punten

Kersen en aardbeien, bloemen, breed, zacht, elegant, fijne zuren, finesse, rijp

Reichsrat von Buhl Pfalz Sekt Spätburgunder Rosé Brut halve fles 2017

Mousserende Duitse rosé, met een delicaat aroma van bloemen en fijn rood fruit. Zacht en fris van smaak. Uitstekend alternatief voor champagne: lekker als aperitief en bij fijne hapjes.

Flesinhoud: 375 ml

91
Parker
2016
The Wine Advocate: 91 punten

Medium-bodied, this is an intense and aromatic, well-balanced and very charming as well as vinous Rosé brut with a clear, fresh and precise finish.
9
Hamersma
2016
De Grote Hamersma: 9

Puntgave rijpe bosaardbeitjes, onberispelijke framboos, kerngezonde besjes en een milde mousse als voorganger. Van een kwaliteit die een sekt- gekte rechtvaardigt.
WineLife
2016
WineLife: 2 sterren

Loeistrak en loepzuiver, knisperend, ogenschijnlijk gereserveerd, maar dan opeens die ontdeugende knipoog in de lange afdronk. Spannende saignée-rosé.
9-
Hamersma
2015
De Grote Hamersma: 9-

Ook deze Reichsrat profiteerde door het Rijk per 1 januari van dit jaar afgeschafte bubbeltax, de belasting op luxe mousserend. Zie ook de Riesling. In dit geval wees de prijstang ten opzichte van de 2014-oogst met € 2,45 naar beneden. Terwijl de kwaliteit van 2015 ten minste op hetzelfde niveau bleef. Profiteren maar. Van de rijpe bosaardbeitjes, de voorzichtige framboos, het frisse bessige en de milde mousse. Begint zich per jaar ‘droger’ te gedragen...

Reichsrat von Buhl Pfalz Sekt Riesling Brut 2018

Mousserende witte wijn uit Duitsland met een verfijnd aroma van appel, abrikoos en citrus. Krachtig en frisdroog van smaak. Lekker als feestelijk aperitief of bij gerookte zalm.

16
Perswijn
2017
Perswijn: 16 punten

Zuiver, appel, brioche en toast, intens, mooi droog, fijne mousse, zuren, lang
8,3
Love Food & Wine
2017
I Love Food & Wine: 8+

Delicate gisttonen. Tevens de geur van geraspte rijpe appel, sappige peer en citroenzest. In de mond rijp geel fruit, citrus, kumquat, ook een minerale zoutigheid.

Reichsrat von Buhl Pfalz Herrgottsacker Erste Lage Riesling Trocken 2019

Krachtige frisdroge witte wijn met een verfijnde geur en smaak van grapefruit, perzik, toast en licht mineraalcomplexe nuance. De afdronk is lang en rijkgeschakeerd. Mooi om zo te drinken of te serveren bij visgerechten, zowel uit de oven als gebakken.

17
Jancis Robinson
2019
JancisRobinson.com: 17 punten

A delightful scent of apricot is complemented by just a touch of spice, a fine notion of lanolin indicating ripeness of fruit. On the palate the Herrgottsacker is juicy and fleshy, with ample acidity.
16
Perswijn
2018
Perswijn: 16 punten

Open, geel fruit, perzik, citrus, dik, structuur, sap, mild zuur, lengte
9
Hamersma
2017
De Grote Hamersma: 9

Wat een zuiverheid, energie, reinheid, frisheid, puntigheid, viriliteit en delicaatheid. Tropisch fruit, hogere bloemschikkunst, ziltig zoet watertandend. Met heerlijk witlofbitter afscheid.
9
Wijngids
2017
De Wijngids: 9

Impressies van witte perzik, abrikoos en mandarijnzeste in de neus. Sappig van smaak met ragfijne zuren, intens en krachtig met veel limoenzeste die het geheel spannend en strak houdt.

Weingut Dr. Wehrheim Pfalz Birkweiler Buntsandstein Spätburgunder 2019

Prachtige, verfijnde rode wijn met een subtiele geur van aalbes, kers, pruim, laurier en ceder. Intens sappig met rijp rood fruit, fijne tannine en een goede fraîcheur in de smaak. Aanhoudende finale met nuances van cacao, toast en peper.

Reichsrat von Buhl Pfalz Kieselberg GG Riesling 2019

Duitse witte wijn met de geur van rijp fruit (mango en ananas) en bloemen. De smaak is vol, fris en aanhoudend. Fraai en complex. Heerlijk bij vis, zowel uit de oven als gebakken.

94
Vinous
2018
Vinous: 94 punten

Corn shoot and sour mash supply a high-toned and sizzlingly invigorating variation on site-typical sweet corn. Cooling mintiness serves for welcome counterpoint on both the nose and the glossy palate.
93
Parker
2017
The Wine Advocate: 93 punten

This is a rich and intense, flinty-mineral and tightly structured Riesling with a long and intense, sustainable finish. Quite powerful but also pure, fresh and salty. Impressive.
16,5
Perswijn
2017
Perswijn: 16,5 punten

Bitter citrusfruit, kruidig, slank maar intens, goede grip, zuren, lengte
91
Vinous
2017
Vinous: 91 punten

On the nose, crushed stone and penetrating corn shoot, lime peel and high-toned mint suggest a cross between Forst and Deidesheim. The feel here is firm, and combined with the prominent phenolics and acidity, makes for considerable severity and youthful austerity. It’s quite conceivable that oak influence is also drying things just slightly. This was raised in the sole new 2,500-liter cask of its vintage that was crafted in France from French oak, as opposed to in Austria or Germany...
Even geduld a.u.b.