Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op land
Zoek op dranksoort
    • meer
Zoek op druivenras
  • meer
Zoek op herkomstgebied
    • meer
  • meer
Zoek op producent
  • meer
Zoek op smaakprofiel
  • meer
Zoek op flesinhoud
Zoek op prijs
Zoek op smaak

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Herdade de São Miguel Alentejano Colheita Seleccionada Branco 2023

Geurige droge witte wijn uit Portugal met een fraai aroma van rijp geel fruit, licht eikenhout en bloemen. De smaak is vol, aromatisch en evenwichtig. Fraaie wijn bij rijke visschotels, wit vlees en gevogelte.

91
James Suckling
2022
JamesSuckling.com: 91 punten

Very clean and crunchy on the palate, with some apple pith, fresh white pears and a herbal edge in the finish. Pure, fresh and scented.
9-
Hamersma
2021
De Grote Hamersma: 9-

De rijpe viognier, de kruidige geuren van de Portugese druiven, een vleug anijs, munt, mooi wat hout van een degelijke opvoeding op eiken vaten.

Ficada Península de Setúbal rood 2021

Portugese rode wijn met een fruitig aroma. De smaak is soepel, vol en fruitig. Deze karaktervolle wijn past heel goed bij geroosterd of gegrild vlees (barbecue!) of stoofschotels.

Herdade de São Miguel Alentejano Colheita Seleccionada Tinto 2022

Portugese rode wijn met een krachtig aroma van rijp rood fruit (bramen en bessen) en fijn eikenhout. De smaak is vol, aromatisch en aanhoudend. Heerlijk bij gegrild lams- of rundvlees, maar ook na de maaltijd.

91
James Suckling
2021
JamesSuckling.com: 91 punten

A vibrant and bright nose with some flowers and fresh herbs to the raspberries. Chalky and fresh on the medium-bodied palate, with juicy berries and a juicy finish.
9-
Hamersma
2020
De Grote Hamersma: 9-

Donker fruit, afgemeten specerijengeuren, krachtige kruiden, cacao, gespierde tannines. Je proeft de stoere alicante bouschet, de deftige cabernet, de peperige syrah, portdruif touriga.

Segredos de São Miguel Alentejano Rosado 2023

Droge Portugese rosé met een fruitig aroma van aardbei en wat florale nuances. De smaak is soepel, zachtdroog en fris. Prima aperitief, maar ook heerlijk bij koude voorgerechten met vis of salades.

Venâncio da Costa Lima Moscatel de Sétubal Pioneiro 2019

Amberkleurige versterkte zoete wijn uit Portugal met een intens, zuiver en fraai aroma van muskaat en gekonfijte vruchten. De volle, zoete smaak past heel goed bij niet al te zoete desserts. Goed gekoeld ook erg lekker als aperitief.

Quinta da Romaneira Vintage Port 2020

Diep paarsrode port met een subtiele geur van gestoofde pruim, kers, zoethout en vanille. Mondvullend en mildzoet van smaak met een harmonieuze frisheid en soepele tannines. Indrukwekkende finale met zwart fruit, cacao en tabak. Fraai bij verschillende pittige kaassoorten of zomaar als bijzondere avondport.

93
James Suckling
2020
JamesSuckling.com: 93 punten

A medium- to full-bodied red with plum and black berry character. Medium to full body. Fully sweet with a savory finish. Drink or hold.
92
James Suckling
2019
JamesSuckling.com: 92 punten

Blueberries and violets with blackberry undertones. Graphite. Medium-bodied, medium sweet with richness and a little heat at the end. Give it until 2026.
16,5
Jancis Robinson
2019
JancisRobinson.com: 16,5 punten

On the palate, really sweet-fruited yet the fine, chiselled tannins cut through the sweetness to give a lovely balanced whole. Big, compact, all in place for a long life.
93
Parker
2019
The Wine Advocate: 93 punten

I want my chocolate. Doesn't everyone? If so, this is for you. This shows off classic Port flavors, superior concentration, moderate tannins and plenty of chocolate nuances on the finish.

Quinta da Romaneira Douro Tres Parcelas Touriga Nacional 2019

De wijn combineert een verfijnde geur van viooltjes, rijp donker fruit en vanille met een krachtige structuur en een lange afdronk. Opvallend zijn de mooie fraîcheur en soepele tannines, waardoor de wijn na enige beluchting in een karaf nu al heerlijk drinkbaar is.

94
James Suckling
2020
JamesSuckling.com: 94 punten

Juicy and dynamic with fine tannins that are melted into the wine. Medium- to full-bodied. Lengthy and delicious.
16,5
Perswijn
2019
Perswijn: 16,5 punten

Rozijnen en port, kruidig, zwoel, leer, tabak, zoet fruit, ingedroogd, stevig, goede zuren, warm en lang.
93
James Suckling
2019
JamesSuckling.com: 93 punten

Lots of aromas and flavors of ripe dark berries, like mulberries and black raspberries, with crushed walnuts, spice box and tar. Medium- to full-bodied and meaty, but juicy and agile at the same time. Tannins are polished and refined, and are well-integrated with the dark fruit. Velvety finish. Drink or hold.
Perswijn
2019
Perswijn: 4 sterren

Mooi rijp, zoet donker fruit, tabak, tijm, gul fruit, mooie tannine, genoeg zuren, rond

Segredos de São Miguel Alentejano Grande Escolha 2021

Gulle, eikengerijpte rode wijn met een verleidelijke geur van kers, pruim, zwarte bes, vanille en zoethout. Vol en zwoel van smaak met donker fruit, milde zuren en soepele tannines. Roomzachte finale met tonen van toast en cacao.

9-
Hamersma
2021
De Grote Hamersma: 9-

Volle bak Portugal. Maakt school met eiken. Pakt uit met scheepsladingen donker fruit, gestut met vanillestokken, bespikkeld met peper en vastgezet met dekzeilen van paardenharen tannines.

Herdade de São Miguel Alentejano Colheita Seleccionada Tinto magnum 2021

Portugese rode wijn met een krachtig aroma van rijp rood fruit (bramen en bessen) en fijn eikenhout. De smaak is vol, aromatisch en aanhoudend. Heerlijk bij gegrild lams- of rundvlees, maar ook na de maaltijd.

Flesinhoud: 1500 ml

91
James Suckling
2021
JamesSuckling.com: 91 punten

A vibrant and bright nose with some flowers and fresh herbs to the raspberries. Chalky and fresh on the medium-bodied palate, with juicy berries and a juicy finish.
9-
Hamersma
2020
De Grote Hamersma: 9-

Donker fruit, afgemeten specerijengeuren, krachtige kruiden, cacao, gespierde tannines. Je proeft de stoere alicante bouschet, de deftige cabernet, de peperige syrah, portdruif touriga.
Goud
Berliner Trophy
2019
Zilver
Mundus Vini
2019

Vidigal Lisboa Reserva 2021

Fraaie Portugese rode wijn met een geurig, kruidig en fruitig aroma. De soepele, volle smaak past heel goed bij gekruide vlees- en stoofschotels of een pittige pizza.

Cazas Novas Vinho Verde Monção e Melgaço Alvarinho 2021

Frisse, aromatische droge witte wijn uit Portugal met een fruitig aroma van rijpe appel en perzik. Vol en sappig van smaak. Een mooie begeleider van vele koude en warme visgerechten.

90
Decanter
2019
Decanter: 90 punten

This is just crying out for seafood – fresh and fragrant, elegant and pale, with lip-smacking acidity, ripe tropical fruit flavours and hint of spice.
Perswijn
2019
Perswijn: 4 sterren

Rijp geel fruit, kweepeer, bloemen, rond en romig, ook zuren, lang

Quinta do Crasto Vintage Port 2015

Indrukwekkende vintage port uit topjaar 2015. Mooi geconcentreerd fruit, elegante frisse zuren en een stevige structuur geven deze port alle ingrediënten om enkele decennia bewaard te kunnen worden.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...

Quinta do Crasto Vintage Port 2001

Intense, krachtige vintage port uit 2001. Rijp, donker bramen- en kersenfruit, enorme concentratie en een compacte structuur. Ideaal bij pittige kazen of verfijnde desserts van pure chocolade.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...

Quinta do Crasto Vintage Port 2004

Prachtige vintage port uit complex oogstjaar 2004. Niet alle producenten riepen 2004 uit tot vintage, maar deze Quinta do Crasto is een absolute topwijn! Bessenfruit en cacao in de neus, stevig en geconcentreerd in de smaak. Goed te combineren met krachtige, pittige kazen.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...

Quinta do Crasto Vintage Port 2005

Verbluffend goede vintage port uit lastig, want zeer droog oogstjaar 2005. Intens fruitig in de geur, met tonen van pruimen, vijgen en bessen. Geconcentreerd, elegant, en complex, met zachte tannines en een lange afdronk.

16
Perswijn
2015
Perswijn: 16 punten

Jeugdig en fris, primair fruit, gaat zich sluiten, sap, fris, kracht, structuur, tannine
17,5
Jancis Robinson
2015
JancisRobinson.com: 17,5 punten

Dark fruit but also an attractive lifted, almost herbal topnote even though the fruit was clearly fully ripe. Really scented, even a touch floral, and still a fine note of minerally, almost smoky, graphite. Impeccable balance here, there's impressive freshness for such a powerful and intense wine and the complexity of the aroma is impressive so early in the wine's life. Firm, chewy but somehow succulent and with great length.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The mid-palate shows good concentration, especially in the context of this lighter-styled vintage. It does have all the freshness I expect in the vintage, though. This is an excellent effort by Crasto, but it does need some rest. If it develops as I hope, it may even be entitled to an uptick in score.
94
Parker
2015
The Wine Advocate: 94 punten

The 2015 Vintage Port is a field blend from old vines (60+ years) aged for two years in neutral Portuguese tonels. It comes in at 105 grams per liter of residual sugar. This is a declared VP for Crasto and it looks very fine—and quite a bargain. It shows how fine the quality of fruit on 2015s can be. They may not always be the biggest and deepest, but they do okay in that regard, plus they are fresh and simply delicious...
Even geduld a.u.b.